Om mig

Christina Christoffersson

Jag tycker om att mötas i det som gör oss till människor, med både styrkor och svagheter och en stor förändringspotential.  

I naturen får jag den bästa återhämtningen. Jag går gärna upp tidigt och välkomnar den nya dagen, tycker om att vandra och sova utomhus. Då känner jag mig fri och extra lycklig. Fotot är från min ensamvandring med tält, ryggsäck och sovsäck i Abiskos fjälltrakter sommaren 2019.

Jag är socionom och har arbetat inom olika områden i drygt 25 år. Under tiden har drivkraften att utvecklas som människa och bredda kompetensen varit stor och jag har vidareutbildning inom mental träning, KBT steg 1 (Kognitiv Beteendeterapi), ACT (Acceptance Commitment Theraphy). Jag är också utbildad avspänningspedagog, stresscoach, massör och HRV-tränare.

De senaste åren har ett starkt intresse och fascination för kraften i våra andetag vuxit fram. Någon har sagt att jag är nördig gällande andningen, och så är det nog. Jag är utbildad andningsinstruktör och har gått flera andra utbildningar för att förstå andningens många aspekter, för att än mer kunna använda de fantastiska möjligheter andetaget ger för att förbättra hälsa och livskvalitet.

%d bloggare gillar detta: